O Kočkovskej pekárni
Kopek si už od začiatku vybral tú zložitejšiu cestu k zákazníkovi – vyrábať výrobky tradičnou technológiou na báze prírodných kvasov a distribúciu výrobkov cez vlastné predajne, nie cez sprostredkovateľov a supermarkety. Je to osvedčená, ale personálne a finančne náročnejšia koncepcia osloviť zákazníka kvalitou a čerstvosťou pekárskych výrobkov.
V rokoch 2008-2009 a 2019-2020 bola Kočkovská pekáreň rozšírená a značne modernizovaná, čím sa jej výroba zväčšila na trojnásobnú kapacitu. V súčasnosti patríme svojim vybavením medzi najmodernejšie remeselné pekárne na Slovensku a sme referečnou pekárňou dodávateľa pekárenských strojov Technopek. Napriek modernizácii výroby sa však zachoval charakter remeselnej pekárne s vysokým podielom ručnej práce.
Aj vďaka nášmu spoločníkovi Danielovi Gerbelovi, ktorý je vyštudovaný technológ a už 30 rokov činný v pekárňach po celej Európe máme k dispozícií vždy najaktuálnejšie trendy a technologické znalosti v tejto oblasti. Naši zamestnanci absolvovali školenia nie len na Slovensku, ale aj v zahraničí.
Pekáreň do dnešného dňa zostáva rodinným podnikom s približne 80 zamestnancami a 11 vlastnými predajňami. Dlhoročným riaditeľom pekárne je od jej založenia najstarší zo súrodencov, Viliam Gerbel. Náš úspech však okrem zachovania rodinných hodnôt vďačíme pracovitosti a šikovnosti našich zamestnancov, ktorí vo dne aj v noci pripravujú čerstvé pekárenské výrobky, ako aj lojalite našich zákazníkov.






















